Friday, May 6, 2011

hari keluarga..

ok..sebenarnya peristiwa ni agak lama dah berlalu..sblum exam g..tp kira bru gak la tu kan..erm tajuk besar die ialah HARI KELUARGA KOMANDER KESATRIA PUNCAK PERDANA...berlangsung hari ahad ritu...bermula dari malam sebelumnya lagi..ari sabtu malam tu kami pinjam dapaur dining n guna tuk proses ayam..dh rse cm kenduri kawin dah..siap semua..malam tuh kami melepak di bawah khemah..berbasking bersama gitaris hebat kamal, penyanyi abg syuk n abag faris dh tentu la aku n ika sebagai backup singer..

rad gue dh taruh gambar kamu..heh

geng potong syur n halia

geng yang dh habis keja..kak nani..amboiii.hehe

ha ni plak..sweey kapel gitaristttt..kak. nani lagi interframe...hehe



ada je video..nak tgk?jap2..hehe,,tp sory ade suara latar lak..kuat lak tuh.hehe..enjoy ye..
video


pagi sok..bangun2 pagi kami sembahyang subuh berjemaah n pas tuh dengar tazkirah dari Abang Faris. dh selesai..dalam kol 10 cm tu bermulalah acara sukaneka.disediakan oleh ahli2 jawatankuasa yang dipilih n mestila bukan aku.kami main game cm tikus n kucing..kira ada team kena kejar ada team yg dikejar..memang penat gile la game nih..tp bes...kami grup kejar nih berpakat gak ngn grup kejar g satu..kira berjaya la..hehe..dh hbis tuh men game baling tepung ngan air lak..mmg dh siap tgl goreng je la..haha


kak nani n kak ida yang comell..^^

senior2ku..

rakan seperjuangan n kak roro..

sebahagian dari ahli group ku..nama pe ntah..lupe lak..hehe

itudia..sesi beristirehat di bawah khemah..

sempat lagi bergambar nih..nasib aku kurang tepung..hehe

inilah ahli basking..abg syuk, kamal n abg faris..

pantang nmpak kamera ye~!

ni plak kejutan tuk kami..sedap gileeee la kek nih..thanksssss<3


ada video gak..nih time kami pas game tuh lepak lag bawah khemah. ada karaoke smua...bukan men gak..semua pn kaki nyanyi ye.,..hehe

video

ok ptg dh menjelma..sok tndanya???BBQ pn bermula...dari ptg kami start bakar ayam tuh..fuhh pnatttt..tp hasilnya..mmg sedap la ayam tuh..semuanya hasil kak nil la..siap2 kan semua...so malam tuh apa je aktiviti?makan, nyanyi, n of course tangkap gambar..ni la serba sedikit gambar menggambarkan malam tu..

ayamm..hehe

kami..geng biru muda bagi malam tu..hehehe

inilah senior2ku yg bakal hbis pengajian..wuwu..sedih gila...x de dh sem depan

huh..mamat poyo kt depan nih..sengalll..hehe

kak nil control cute tuh..hehe

so berakhirlah FAMILY DAY kami bagi thun nih..ha nk gtau gak..semua acara ni diorganize sendri oleh kami dak2 45...berjaya gak..pape pn sedih la ni acara yang terakhir komander bagi sem nih..dh la sem depan pn mmg x de senior dh..tgl la kami Kompeni N (teka) ngan B (akaun) je..tuk senior 43 yang dh hbis study tu..best sgt dapat kenali kalian..hope pas nih sudi2 la lagi berkongsi ilmu k?..SAYANG SEMUA~!!
igt...1 family sampai bebila pn..:)


5 comments:

  1. mmg best laa kn gmbr aku xde..waaaaaa..nk nanges..nk nanges.. :'(

    ReplyDelete
  2. eh x de kle?aku main pilih je....next sem pnya akticiti lak ye syg..hehe

    ReplyDelete
  3. rad ape ko pnya blog?aku x follow g nih...

    ReplyDelete
  4. jadi la tuh..gmbar aku pn 1 gak..hehe

    ReplyDelete